Er komt veel kijken bij het zijn van de perfecte stiefmoeder, de ideale partner, de lieve vriend(in), de attente buurvrouw en/of de hardwerkende en loyale collega.
De klachten die hierdoor kunnen ontstaan, kunnen je het gevoel geven dat je niet meer de regie over je eigen leven en/of lichaam hebt. Een gevoel dat vaak niet als prettig wordt ervaren en gepaard kan gaan met verschillende ‘lichamelijke’ klachten.

Waarom individuele coaching?

Als je het gevoel hebt er zelf niet meer uit te kunnen komen, is het opstarten van een individueel coachingstraject soms een goed idee.
Tijdens zo’n individueel coachingstraject begeleid ik je graag met het vinden van de juiste balans tussen wie je bent en wat je doet, voor nu en in de toekomst.
Herkenning en erkenning zijn hierbij erg belangrijk.
Je leert om om te gaan met de nieuwe situatie en krijgt handvatten aangereikt die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Mijn relatie zit op slot en ik voel me steeds meer de ‘boze’ stiefmoeder. Hoe doorbreek ik dit en zorg ik ervoor dat het weer leuk wordt thuis?

Met behulp van verschillende methodes werken we aan vermindering van je klachten en een verbetering van je algehele vitaliteit.

Hoe ziet een individueel coachingstraject eruit?

Hoe lang duurt een sessie?: Over het algemeen hebben we vaak aan 1 uur per keer genoeg. Mocht je het prettig vinden dan kunnen we dit ook uitbreiden naar 90 minuten.
Wat zijn de kosten per sessie?: De kosten voor 1 uur zijn € 80,- euro (incl. BTW) en voor 90 minuten reken we € 110,- euro (incl. BTW).
Hoeveel sessies heb ik nodig?:
 Dit hangt een beetje van je persoonlijke situatie af, maar gemiddeld duurt een coachingstraject 5 tot 6 sessies.

De eerste sessie zal vooral in het teken staan van het maken van een analyse van jouw persoonlijke situatie en het formuleren van jouw hulpvraag.

Waar kan ik je mee helpen?

  • vergroten van je zelfvertrouwen
  • verbeteren van je persoonlijke balans
  • verbeteren van relaties (partner, kinderen, ex)
  • makkelijker omgaan met conflicten
  • verminderen van stress
  • leren keuzes te maken

Informatie aanvraag voor individuele coaching

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met mij op via e-mail of bel me op.

Call Now Button